miércoles, 29 de octubre de 2008

Risas aseguradas en la P.B. Llíria



La Peña Barcelonista de Llíria sigue con sus actuaciones humorísticas en la sede de su peña en la calle Ausiàs March, es el turno del Xavi Castillo que a partir de las 23 horas del viernes 7 de noviembre hará las delicias de los asistentes al acto y me comentan que va ha haber un llenazo, dada la calidad del actuante. Más adelante informaremos de otra actuación que está prevista para el mes de diciembre. Los espectáculos suelen durar dos partes de más de treinta minutos y se hace un descanso de unos diez.

2 comentarios:

  1. Normalment son molt bones les actuacions. Recomanables al cent per cent. Si podeu anar no ho dubteu. Al costat hi ha un bar on es pot sopar bé. I l'ambient a la penya extraordinari, tant a les actuacions com als partits.

    ResponderEliminar
  2. Pel cartell supoes qu'es tracta del monòleg "Con la Iglesia hemos topao (L'heretge de Xàtiva i altres històries)".

    La idea d’aquest monòleg ve a partir de la necessitat d’explicar al públic una sèrie d’episodis relacionats amb la censura, per motiu d’algunes paròdies representades per Xavi Castillo. Els més significatius són els casos de Xàtiva i Bocairent... de moment.

    Tot açò ens va suggerir buscar més material relacionat amb l’Església per construir un nou espectacle i ens adonarem que les possibilitats eren enormes: bisbes, papes, retors, manifestacions, pederasties, la Bíblia, Aquilino Polaino, els condons, col·legis concertats, etc., etc.

    Com sempre serà un espectacle amb una gran dosi d’improvisació i d’actualitat, amb l’objectiu de que el públic es descollone una bona estona.

    Que el Señor esté con vosotros!

    ResponderEliminar