miércoles, 5 de septiembre de 2012

La meua opinió

Els han donat, a Casillas i a Xavi, el premi Principe d'Astúries de l'esport que el seu jurat va haver de triar entre ells i el Comitè Paraolímpico Internacional. La veritat és que atorgar de nou el guardó a dues persones que ja ho van obtenir de manera col·lectiva amb la selecció espanyola, i fa no res, i independentment que el que subscriu és incondicional del migcampista català, enfront de la labor d'exemplaritat de la seua trajectòria, que ha contribuït amb el seu esforç, de manera extraordinària, al perfeccionament, cultiu, promoció o difusió de l'esport (*) del "COI dels paras"...no ho veig clar.
(*)tret de la declaració general de P.P.A. del esport)
Xavi es mereix tot, doncs la seua genialitat esportiva és insuperable i com a persona no pot ser més amigable i més prompte o més tard se li reconeixerà.
La candidatura de Blatter s'ha imposat enfront d'unes altres; més cree jo que per por de la no assistència dels posibles guardonats- Federer, Usein Bolt, selecció bàsquet USA, com va ocórrer amb Carl Lewis, i han dit més segur que aquests i que vinguen segur no tenim.
Però si que hi havia¡¡¡, ...recol·lector de triomfs, copes, títols i guardons, i no en una sinó en multitud de disciplines esportives, exemple de esportivitat i fair play, ambaixador de causes nobles (Unicef, Acnur), etc. etc. el FC BARCELONA



No hay comentarios:

Publicar un comentario