sábado, 27 de junio de 2015

XVII Trobada de penyes de la Federació de Castelló

Els participans del col.loqui i la Copa d'Europa
Més de 350 persones participaren de la Trobada de penyes barcelonistes a la localitat de Morella que han omplit la ciutat de blaugrana en 3 dies des de el divendres 12 fins al diumenge 14 de juny.
Va ser al divendres quan tingué lloc la conferència-col.loqui que va estar moderada per el periodiste del diari Sport de la secció de penyes Demetrio Gonzàlez on intervingueren el president de la penya de Morella - Els ports, el President de la Federació de Penyes Ximo Grifol i el que va ser porter del FCB Valentín Mora (el del mític 0 a 5 con Cruyff al Bernabeu).

esmorzar al Espai Firal
Dissabte se inicià el dia amb un esmorzar on les bandejes d'embotit i panceta a la brasa inundaren les taules i permeteren agafar forces per a iniciar una 

cercavila pels empinats carrers de Morella en una vistosísima desfilada amb estandarts i samarretes blaugranes acompanyats per la música i les autoritats entre els que se trobaven el que sería investit alcalde de la ciutat pel partit socialista Rhamses Ripollés i que comtà amb la presència del Molt Honorable President de la Generalitat Ximo Puig, al capdavant també hi estaven el President del Barça en funcions Ramón Adell, així com el candidat Toni Freixa. 

El Convent de Sant Francesc es va quedar curt
En un acte solemne al Convent de Sant Francesc on no va poder entrar tota la gent es va homenatjar als socis fundadors dela PB Morella Els Ports.

Posteriorment tingué lloc el dinar de gala a l'Espai Firal de Morella  on es van degustar plats típics com la sopa morellana, les croquetes , el be al forn i la cuallada entre d'altres. Presidint el saló se trobava la Copa de Europa que el Club portà a Morella i com no va ser objecte de milers de fotografies. Després la música i amb actuacions en directe amenitzaren la vesprada fins a ben entrada la vesprada.

Els estandarts envoltaren al President en funcions Adell poc abans del dinar de gala


Al dia seguent l'encarregat del Museu de la ciutat i historiador Carles va organitzar un recorregut per la vila en una maginífica exposició de l'interés  històric de la població a les acaballes del segle XII fent visites a la moltíssima arquitectura morellana.

Impresionant Trobada amb participació tant de penyes de Castelló com d'altres provincies que va juntar la espectacularitat dels edificis d'una ciutat bellíssima  i el colorit de les penyes i penyistes blaugranes

No hay comentarios:

Publicar un comentario