domingo, 27 de septiembre de 2015

Viatge en tren al Barça - Las Palmas


Un xicotet anàlisi del viatge amb tren per a veure els partits del FC Barcelona quan aquest juga en dissabte a les 16 hores, ens permet oferir els pros i contres de dit mitjà de transport.

Avantatges: Quant a velocitat i per tant temps emprat en el transport, és incomparable, una velocitat mitjana d'uns 160 km/h permet fer el trajecte entre les 3 i quatre hores, segons s'efectuen més o menys parades en les estacions intermèdies.
Comoditat: comparant-ho amb l'autobús és comodísim. Les cames poden ser estirades,fins i tot si eres alt,existeixen reposa-peus amb diferents altures, el passadís central és ampli, les cortinilles permeten evitar el sol en diferents altures, el seient incorpora diverses freqüències per a escoltar la pel·lícula o música.
Serveis complementaris: Auriculars de regal, servicis en cada vagó, panells informatius, vagó bar...

En contra: el preu és més car que amb autobús, les reserves que efectuen altres passatgers amb moltíssima antelació impedeixen l'agrupament dels penyistas en un només vagó dispersant-se aquests entre els deu que n'hi havien i finalment el temps que existeix entre l'arribada a València i les poblacions properes ha de sumar-se així com el cotxe o Metro per a arribar.

En definitiva és un mitjà molt còmode, ràpid i sense sots, corbes, ni marejos que és ideal per a penyistes que visquen en les rodalies de la capital, el preu amb l'acord assolit amb Renfe està molt ajustat (45€ anar i tornar) i que és una llàstima que no siga una mica més ràpid per a poder enllaçar amb els trens de rodalies el que ens fa gastar-nos 10 euros més per cotxe (tot el dia) en el pàrquing Low Cost. El descans amb el que arribes a casa no te preu i l'experiència en el seu conjunt és molt positiva. L'any que vé pujaran els preus perquè volen que el trajecte no supere les dos hores i mitja, de moment ens aprofitarem del que tenim.
REPETIREM

Quant al partit això és perquè els que entenen de futbol parlen, vos deixe un xicotet video.

No hay comentarios:

Publicar un comentario