domingo, 24 de mayo de 2009

Actos de las peñas para la final de Champions

PENYA BARCELONISTA D'ALGINET
El dimecres 27 de maig, des de les 20 hores fins a les 24, amb motiu de la transmissió del partit de la final de la Lliga de Campions, els socis i les sòcies podeu sopar de pa-en-puny, o bé dur-vos la carn i/o l’embotit per a torrar.
La Penya prepararà:
Foc en terra
- Graelles
- All-i-oli
PENYA BARCELONISTA SANT MARCEL.LÍ
Amb motiu de la final de Champions League entre els equips del FCBarcelona i el Manchester United i tal i com es va fer amb la copa del rei es declara jornada de portes obertes perquè puguen vore el partit quasevol afeccionat que ho dessitge


PENYA BARCELONISTA DE LLIRIA
Con motivo de las finales que disputará el F.C.Barcelona: Copa del Rey día 13 de Mayo y la Champions League Día 27 de Mayo la PBLíria tiene previsto cortar la Calle Ausias March y montar una PANTALLA DE LED, visión las 24hrs Dimensiones 3,20M X 2,56M con 1500 watts de sonido. La pantalla se montará a la 13.00h hasta finalizar los partidos.


PENYA BARCELONISTA GENT BLAUGRANA DE EL PERELLÓ
Vine a vore la fantàstica final de Champions a la seu de la nostra penya:
- Preus populars
- Sopar de “sobaquillo”
- Rises , càntics, i sorteig d’un pernil entre els assistents
- Actuació estel·lar de Toni el Negre en directe
Si ets del Barça, o simplement aficionat al bon futbol, T’ESPEREM. Estarem com a Roma ací al Perelló, animant i disfrutant, i a pel triplet.
Més informació a http://penyagentblaugrana.blogspot.com/

PENYA BARCELONISTA DE BURJASSOT
La P.B. Burjassot al carrer Pablo Iglesias, 8-baix de Burjassot, permetrà l'entrada als afeccionats i simpatitzants que vinguen a vore el partit de la final de Champions entre el FCBarcelona i el Manchester United, si el nostre equip obté la victoria farem un brindis amb cava.

No hay comentarios:

Publicar un comentario