miércoles, 17 de abril de 2013

Partit Barça - Levante i XII aniversari P.B. Rahal


Germanor blaugrana i una dotzena d'anys


El proper dissabte 20 d'abril la P.B. Ribera Baixa organitza un viatge per veure el partit Barça - Levante, l'autobus eixirà des de Sueca a les 8:30 hores i tornarà només acabar el partit, el preu és de 25 euros si es completa el mateix i les entrades podeu comprar-les des de 45 euros dalt del tot, els penyistes de la P.B. Llevantinista Títol i els seus amics podran viatjar si ho desitjan en el mateix autocar. Telf.  Jordi 650445306,




 La Penya Blaugrana Rahal comunica que el pròxim Dissabte 20 d'Abril celebrarem el nostre XII aniversari, i per aquesta ocasió portarem a Xavi Castillo amb el seu show al nostre poble.
Al cartell trobareu tota la informació necessària, l'espectacle serà a les 22:30.

Si esteu interessats no ho deixeu passar ja que la venda d'entrades va a molt bon ritme i quasi segur s'esgotaran. Si voleu entrades i no podeu desplaçar-se per comprar-les contacteu amb mi i ho arreglarem d'alguna forma.
 
Tot això estarà acompanyat d'altre acte que serà un dinar o berenar però que de moment no confirmem a l'espera de l'horari oficial del partit FCB-Llevant d'aquell cap de setmana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario