domingo, 14 de abril de 2013

Semifinales Champions League

Entrades per a les penyes

El club comunica que pots sol.licitar les entrades per al partit BAYERN - BARÇA a partir d'aquest dilluns 15 d'abril a les 10 hores i abans del 23 per al partit de tornada.


Per sisena temporada consecutiva, el Barça estarà a la penúltima ronda a la Lliga de Campions. El Bayern Munich serà l’últim escull per arribar a Wembley, un escenari futbolístic immillorable i de gran record barcelonista.

Partit d’anada Bayern Munich – FCB

El Club disposa d’un total de 557 entrades per a les penyes. Es podran sol·licitar les entrades per al partit d’anada a Munich (23 d’abril) des del 15 d’abril a les 10h i fins el 16 a les 19h, mitjançant el formulari que estarà disponible al web de penyes.
A partir del dia 17 d’abril, el Club comunicarà a les penyes sol·licitants l’assignació final de les entrades via correu electrònic, així com també el procés de pagament i recollida.

Repartiment

Un cop tancat el procés, i si les sol·licituds superessin les entrades disponibles, seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades, i els coeficients aprovats, cada zona serà assignada amb una quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els delegats del Consell Consultiu de Penyes efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

Partit de Tornada al Camp Nou

El partit de tornada es jugarà l’1 de maig i serà decisiu per estar a la gran final de Londres. Les penyes podeu enviar les vostres peticions d’entrades a reserva.penyes@fcbarcelona.cat abans del 23 d’abril.

No hay comentarios:

Publicar un comentario