viernes, 12 de octubre de 2007

Urgente Bàsquet

Desde el departamento de peñas del FCBarcelona nos llega esta información con poquísimo tiempo de margen, mas vale algo que nada.

Dins del programa de col·laboració del departament de penyes amb les diferents àrees del club us volem fer arribar una oferta concreta i específica per venir a animar el proper dissabte, 13 d'octubre, a l'equip de bàsquet en el seu debut d'aquesta temporada al Palau.

Per aquest partit entre l'AXA FC Barcelona i l'Estudiantes que es disputarà a les 22:00 hores totes les penyes oficials del FC Barcelona tindreu un descompte del 10% per la compra de les entrades. A més, si conserveu l'entrada us faran un altre descompte del 10% pel proper partit al Palau, el dia 20 d'octubre, davant del Gran Canaria només ensenyant l'entrada a taquilles.

Us recordem que els socis del FC Barcelona ja tenen per aquest partit un 20% de descompte i un 15% si compren 2 entrades. Aquesta promoció no és acumulable a la de les penyes.

A més, també hi ha un descompte especial als hotels NH Porta Barcelona i NH Cornellà pels penyistes que vinguin de fora i vulguin allotjar-se durant aquest cap de setmana. Quan truqueu a l'hotel us heu d'identificar com a penya del FC Barcelona i dir el número de credencial per gaudir dels avantatges d'aquests dos fantàstics hotels.

Les persones de contacte són les següents:

NH Porta Barcelona Tel. 93.4802501 (contacte: Marta Romero)
NH Cornellà Tel. 93.4750895 (contacte: Miguel Peris o Lidia Gala)

Aquesta promoció és un primer pas en el procés de coordinació d'uns programes d'avantatges generalitzat a les nostres seccions durant tota la temporada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario