domingo, 11 de noviembre de 2007

Viaje: Barça - R. Huelva (24 de noviembre, sábado)

Desde la Peña Barcelonista de Carlet nos llega la siguiente noticia:

Informarte, que la Penya Barcelonista de Carlet, hem organitzat un viatge, per al proper día 24 de Novembre, per a veure el Barça- Recreatiu de Huelva. Encara ens queden unes 12 plaçes per omplir el bus, es per aixó, t´agrairia que ho enviares a totes les penyes per a que estigen sabedores, per si algú se anima i vol vindre amb nosaltres. El preu del viatge i l´entrada es de 58 euros, que corresponen 48 euros a la entrada i 10 euros per al pagament del bus. Si algú vol vindre que es fique en contacte amb mi ( Javier Domenech ). El meu telèfon es 605 67 45 75. Tenim de plaç fins el proper dimarts día 13 de novembre, pues es tenen que comprar encara totes les entrades. Que es fiquen en contacte amb mi, de 19:30 hores de la tarda ,fins les 21:00 hores.
quedan 12 plazas

4 comentarios:

  1. Està a punt de desapareixer la noticia del blog referent a la mort d'en Nicolau Casaus, pense que estaria bé, el posar encara que fos la foto d'en Nicolau a la banda esquerra del blog, ja que hi ha lloc, per tal de que no desaparega

    després del que ha fet per les penyes és el mínim que podem fer

    ResponderEliminar
  2. No m'extranya que no hi haixquen comentaris a les noticies

    El proces és una mica farragós:
    1r.- Has de registrar-te (ja fa mandra)
    2n.- El Bloggerman ha de autoritzar la publicació

    pense que menres no hi haixca problemes en gentola malparlada no cal tanta burocràcia

    ResponderEliminar
  3. No ho se si llegiràs aquest comentari, però tens raó les dos vegades, els comentaris pensava estaven oberts des de fa mesos, però no era ainsí,recorde amb el company que testeja l'assumpte que diguerem que mentres ningú se passara se deixaría obert i sense moderar, però no ho vaig fer bé per lo vist. En quan la foto de Casaus, abans que desaparega la posarem a l'esquerra que tens raó i hi ha lloc.

    ResponderEliminar
  4. Gracies Pako, soc Lenko

    Ara sí funciona el posar comentaris sense necessitat de registrar-se

    ResponderEliminar