domingo, 25 de enero de 2009

Elecciones al Consell Consultiu de Penyes



La Junta directiva de la Coordinadora de peñas de Valencia y La Marina Alta aprobó apoyar la candidatura de su presidente Jerónimo Trapero, a las elecciones que se celebrarán para escoger delegado en el Consell Consultiu de Penyes, cargo que ostenta en la actualidad Salvador Torres que también ha manifestado su deseo de concurrir de nuevo.
Jerónimo ha enviado cartas a las peñas, explicando los motivos que le han llevado a tomar esta decisión, también explica los ejes de su programa y la intención de hacer notar a los responsables del club, la importancia de la labor de las peñas y conseguir de aquellos un reconocimiento que a todos y todas nos parece escaso.

21 comentarios:

  1. Trobe del tot tendenciosa aquesta notícia, la qual ix d'una Coordinadora que presenta dos candidats (recordem que la penya la Safor, a la que pertany Salva Torres, també és membre de la Coordinadora), per tant es podria demanar una miqueta d'objecivitat des de la direcció actual de la Coordinadora. Tampoc creguem que la direcció d'aquesta Coordinadora s'haja de posicionar en favor d'algun dels dos dels seus membres, per mlt president que siga un d'ells

    ResponderEliminar
  2. Hi estic totalment d´acord en el comentari d´avans, ¿com se pot demanar el suport de les penyes per un o altre candidat?, des-de la Coordinadora. Els candidats es tindrán que adresar a les Penyes individualment, fer saber el seu programa i després les Penyes lliurement votaran al que vulguin. La noticia no té derperdici, els membres de la Junta podrán recolçar a nivell personal a Jerónimo, pero no crec tampoc que puguen ni deguen fer-ho a nivell de les Penyes a les que hi representen.
    Mara meua, quin empastre.

    ResponderEliminar
  3. Als comenteris que han fet els meus companys, estic totalment d'acord, es mes, pense que la Junta de la Coordinadora pot donar tot el suport corresponent i tot el que vullga, pero si per a tot el que la Junta valora i expossa a les demes Penyes, sempre es demana una votacio on es debatix en les reunions i d'alli es decidix per majoria si es fa endavant o no, aci perque no ho han fet public abans en una reunio i alli entre tots els que formem la Coordinadora donem el nostre punt de vista i despres ja voriem que pasaria.
    I sobretot, encara que la Junta "recolze" una candidatura, es una cosa que deuria de callarse per ells mateix, ja que cada Penya votara a qui li done la gana, perque els que tenen que guanyarse el vot son els que es presenten.
    Ara, pareix que tornen les cagueraes com sempre, i perdoneu la expresio.

    ResponderEliminar
  4. Es cla que no ha segut l'assemblea de penyes de la Coordinadora la que dona el suport sino els membres que treballen al seu costat i veuen com gràcies a Salva les coses van a pitjor, a tots vos haurà arribat pels correus electrònics que només te Salva el suport a la seua candidatura l'altra no té eixa pusibilitat. Empat tècnic.

    ResponderEliminar
  5. Si no es la asemblea la que dona suport, no calia fer tanta propaganda.I si salva fa mal les coses, explicales i aixina mos enterem tots.I no entenc lo de empat tecnic??

    ResponderEliminar
  6. El que esta passant en la coordinadora de tots els que estem dins, dirigits pel senyor Jerónimo i recolsada per Pako Palomares. És increïble com la manipulen i escriuen!! Em sembla que encara no s'han assabentat que estem en democràcia.Che ara la DIRECTIVA de la coordinadora recolza al senyor Jerónimo per a que es presente com Delegat del Consell Consultiu de Penyes. MARE DE DEÚ!!! Que ens pillen a tots confessats!! Menys mal que les penyes li estan donant l'esquena!! PD. Nosaltres la penya d'Albalat encara no hem rebut la famosa carta amb l'aval il·legal, jeje.... Signat Emili

    ResponderEliminar
  7. Els correus electrònics els té tant el Salva Torres com els membres de la direcció de la Coordinadora. El Salva Torres no ha tingut ninguna informació que no hagi pogut obtindre qualsevol que l'hagi demanat. Aquesta informació l'ha obtingut no pel club sinó telefonant a les penyes que els anava faltant el correu durant tots aquests 4 anys i les telefonades no les pagava la Coordinadora ni ningú més que ell. No obstant això el Salva ni cap persona crítica amb el senyor Jerònimo ha tingut oportunitat de publicar res en el blog de la Coordinadora, ja que han estat censurats. No comprenc l'actitud d'aquests directius...

    ResponderEliminar
  8. qui me pot dir per que i com va ser elegit el Salva Torres per a ser delegat del consell consultiu ara fa 4 anys i quina era o tenia que ser la seua funcio dins de la zona 20.

    ResponderEliminar
  9. perque avalen penyes la candidatura de Salva Torres que no son oficials i no pertanyen a les comarques de valencia i part de la marina alta

    ResponderEliminar
  10. En resposta a l'amic que ha fet les dos ultimes preguntes,li tinc que dir que per fer una pregunta boba o tonta,no cal que la faça.I si no trova a ningu que li esplique lo que pregunta,pense que tots sabem on hi ha que buscar,i es directament a Barcelona.Pero com soc bona persona i els que es fan els tontets em cauen be,ara jo mateix ho explicare.

    La primera:El Salva Torres, va ser elegit al Consell Consultiu,una perque, apart de que es guapo, porta 20 anys als mons penyistics i coneneix molt be el que pasa a les penyes.Pero realment,fa 4 anys,el que pasa,va ser,que es van fer unes eleccions com ara,i de la mateixa manera que ara es presenten els dos candidats,en aquell temps pasa el mateix,que tambe teniem dos candidats.Un ja sabem qui es,i l'altre.....¿qui sera?Pues pregunteu al President de la Penya Barcelonista de Sant Marceli(hòstia que fort del que pot arrivar a enterar-se algu com jo!!),el senyor Juan Carpio.I a les votacions,va guanyar Salva Torres(mes clar,aigua de l'albufera).I la funcio era la d'ajudar a les penyes,on hi agueren problemes,resoldrel's(encara que de vegades hi ha persones que s'hi neguen),i moltes mes coses de les que t'agueres enterat a la Assemblea d'Albalat de la Ribera si agueres asistit i si agueres escoltat Xavier Bagués i Sellés, que es directiu del FCB i va ser present aquell dia.Si no ho creus,pregunta a Ferran Beltran que tambe va estar.

    La segona:Primer,no se a quines penyes vols referir-te, si ho expliques tu millor perque aixi sabre quines son.Perque si no son ni de València ni de la Marina Alta,que son,de Jaen???No digues bobaes home.Primer exposa les proves i despres parlarem!!I crec, que de les penyes que recolzen Salva Torres,ninguna es ilegal, ara pot ser tu ho saps millor que tots els que li donen els avals.

    Espere que ho tingues un poc mes clar,si no es aixi,estudia primer abans d'anar a examen!!

    ResponderEliminar
  11. En quant a la pregunta de com va ser elegit Salva Torres fá quatre anys, crec recordar que fou elegit sense elecciones al presentar-se com a únic candidat. Em sembla que no hi hagueren eleccions, vaja.
    En quant a perqué avalen penyes a Salva Torres que no son oficials crec que no s´han presentat encara els avals i aleshores com es pot fer l´esmentada pregunta.
    Em pareix molt fort dubtar en el tema dels avals i les Penyes i mès quant encara no s´han presentat.
    PEP D´ALMUSSAFES

    ResponderEliminar
  12. Primer que tot, m'agradaria que hi haguera un cara a cara davant de totes les penyes que vuigen asistir entre els dos candidats, millor dit, entre el President de la Coordinadora i el Delegat del Consell Consultiu, i davant de tots que respongen a les preguntes que tingueren les penyes. Crec que no hi haurá ningún problema, ningún dels dos te res que amagar, o si?
    Per segon, jo com a membre de la Coordinadora hem senc ofes per moltes coses que s'estan dient per email, a mi les coses m'agraden a la cara.
    Jo no escric mai, i será la última volta que ho faré, magradaria que totes estes tonteries del emails, parlant de uns i de altres s'acavaren. Crec senyor Emili que a tu tampoc t'agradaven, i ara també entres en la tonteria.
    Jo, El Perelló, avalaré a qui hem done la gana, com a penya no com a Coordinadora, i votaré després també a qui hem done la gana.
    La Coordinadora durant 4 anys a fet aplecs, reunions, dinars, hem creat amics (el que ha volgut crear-los), hi ha gent que ha creat enemics, veritat senyors Emili i Olivert?
    Hem format un equip per als xiquets, hem anat a finals junts.
    Senyor Salva, vosté he gellit que durant 4 anys ha estat observant, hi ha molt que observar, eh? haurás agarrat totes les medides del Camp Nou. Si continues 4 anys més, el pots fins a construir. Jo no fa falta pasar pel banc, perque per sort no hem fa falta diners per a menjar, ni a mi ni als meus fills, a vore si medim un poc més les paraules.
    I aÇò es tot, no, el resto com vos he dit, vos heu diré cuan siga ocasió a la cara.
    Un abraÇ a tots i fem barcelonisme.
    Toni El Perelló.

    ResponderEliminar
  13. jo vaix assistir a almusafes el passat divendres i vaix vore un bon ambient,pero lo del cara a cara crec que seria bo per a tots,sempre que els dos candidats estigen a favor.

    ResponderEliminar
  14. Perque tans comentaris anonims? No es veu que la gent no te lo que te que tindre per signarlos.toni

    ResponderEliminar
  15. Com diu el meu amic Toni, el millor per a totes les penyes sería un cara a cara entre els dos candidats en presència de totes les penyes que volgueren asistir, i després cadasqun que prenguera una desició segons el projecte que més li atraguera (incluides les penyes de la coordinadora).
    Jo crec que amb tant de email d'un costat a un altre no es consegueix res, i més si aquests són crítiques destructives, sols per a crear la divisió entre les penyes.
    Les crítiques deuen fer-se a les reunións que organitza la coordinadora en viu i en directe (no per emails).
    A la coordinadora organitzem events per a les penyes (reunións, viatges, aplecs, equips de futbol 7, etc) per fomentar el Barcelonisme, la amistat i l'apropament entre les penyes, per lo menys, aquesta és la nostra intenció.
    En aquets actes coneguem a gent d'altres penyes i creem amistat amb bastant d'ells, amb altres no tant per la seua actitut.
    Tots els demés comentaris crec que sobren, si existeix algún problema o dubte s'aclareix en el seu moment (a les reunións de la Coordinadora)i com diu Toni a la cara.
    Un abraç a tots i que estem més units per a que tots defengam els mateixos colors!

    ResponderEliminar
  16. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  17. L'única condició per a fer comentaris en aquest Blog és no insultar, per això l'últim comentari enviat per la P.B. Albalat encara que segons diuen ha segut un correu anónim que li han enviat per correu,no compleix la condició i ha estat suprimit

    L'Administrador

    ResponderEliminar
  18. sr emili de albalat de la ribera, voste soles ha desmostart la educacio i categoria que te.

    ResponderEliminar
  19. Estimado conocido(por que amigo no lo es)para mi forma de entender las cosas, usted repito usted es un cobarde,rastrero que se escuda para escibir como anónimo, yo nose la educación y categoria que tengo pues las dos cosas se demuestran dia a dia y lo que opina la gente, lo que si se que cuando poblico algo pongo mi nombre, y no despues de 6 dias de un comentario que no lo escrive la penya de albalat, me gustaria poder conocerlo( para eso identifiquese y si lo cree oportuno este es mi tfno. 664048162 y mi correo electronico emilibernal@hotmail.com) mejor para que despues de una buena charla cada uno de nosotros pudiera opinar mejor el uno sobre el otro, ALE VALENT FESTE EL ANIMO,pues yo en su lugar aunque segun usted no tengo educación ni categoria, si que lo intentaria emili.

    ResponderEliminar
  20. sr, emili jo no he dit que no tinga educació ni categoria, això ho ha dit voste, nomes he fet referencia al nivell, vosté soles s´ha ficat el seu nivell, al igual que ficava nivell i qualificacions a les penyes, no tinc que ficar-me en contacte en voste, per que m´ha demostrat que no val la pena pedre el temps. diuen que mes val ser gallina que gall, però en educació i respete, cosa que voste en te ven poc

    ResponderEliminar
  21. el señor salva torres no tendra lo que hay que tener para hacer un debate abierto, con todas las peñas, si no ,tiempo al tiempo.

    ResponderEliminar