martes, 16 de noviembre de 2010

EL BARÇA FITXA A AFELLAY

A la web del Barça podem llegir aquest comentari del centrecampiste  jugador del Philips Sport Vereniging (PSV)
"Ibrahim Afellay, de 24 anys, és un extrem ràpid i hàbil, que porta anys enlluernant l’afició del PSV Eindhoven. Campió de tot a Holanda, Afellay s’ha fet un nom gràcies a la seva verticalitat i bona rematada.
Nascut el 2 d’abril del 1986 a Utrecht (Països Baixos), aquest holandès format a l’USV Elinwijk i d’origen marroquí és una de les joves realitats del futbol ‘oranje’. Ibrahim Afellay ha estat una de les grans estrelles de l’Eredivisie durant els últims anys. És un extrem amb moltes virtuts: combina velocitat, regat i verticalitat. A més, és un jugador que executa unes centrades mil·limètriques des de qualsevol de les dues bandes. La seva enorme tècnica li permet també fer les tasques d’interior.
Destaca, alhora, per la seva bona rematada des de la mitja distància i per saber fer-ho tant amb la cama dreta com amb l’esquerra. A Holanda ja ha signat uns quants golassos per treure’s el barret. "

Esperem que aquest Ibra siga millor que l'altre que va pasar per club sense aportar res, per cert el seu representant Mino Raiola ara va dient per tot arreu que Guardiola y Cruyff haurien d'anar a un hospital mental, el Club prendrà mesures legals contra l'element aquest.

2 comentarios:

  1. Herzlich Willkommen im Sex-Community.


    Der Sex-Community bietet dir eine Alternative frauen umsonst und natürlich vieles mehr,wie Blind Date
    Hier in unsrem Sex-Community findest du frauen umsonst erotische Rollenspiele
    Eventuel suchst du Blind Date , mit Sicherheit bist du hier genau richtig.Ok,los gehts,worauf wartest du?
    Blind Date geile frauen de ,sofort anmelden .
    Du suchst jemand in Uster, oder Basel-Landschaft, in Köln , in Zürich, oder von Schwechat? Mit Sicherheit kein Problem.!

    ResponderEliminar
  2. Si, probablemente lo sea

    ResponderEliminar