martes, 20 de enero de 2015

PENYES AMB DRET A OPINAR. CARTA DE PRESENTACIÓ

Texte del grup Penyes amb dret a opinar enviat als delegats del consell de penyes 

PENYES AMB DRET A OPINAR. CARTA DE PRESENTACIÓ

L’actualitat blaugrana està en boca de tots, des de l’actual situació de les penyes al voltant del club fins l’Acció de Responsabilitat a l’anterior Junta Directiva, passant pel Nou Espai Barça que s’engegarà l’any 2017, el Barça en una hipotètica Catalunya independent, els fitxatges dels últims temps, o la convocatòria imminent d’eleccions per a finals de temporada, al nostre club han aparegut un conjunt de temes globals dels quals les penyes tenim dret a opinar amb tranquil·litat i veient en quins aspectes pensem tots iguals o en quins altres n’hi ha un debat obert.
Creiem que és l’hora d’opinar, d’exigir explicacions tant dels qui dirigeixen el club, com dels qui seran candidats a les pròximes eleccions. I com ho farem? Convocant reunions en diferents territoris de Catalunya per parlar de les nostres inquietuds, on cadascú opini amb plena llibertat i respecte i exposi en públic allò que pensa en el seu interior i mai li han ofert la plataforma per expressar-se, a conseqüència que actualment no tenim un espai fora de les xarxes socials per mostrar la nostra opinió sobre la marxa del club.
Aquest és un grup de penyes que en cap moment vol implicar a les juntes de les Federacions, no obstant això, els presidents de les Federacions que hi siguin presents podran, si ho desitgen, presidir la reunió i moderar el torn d’intervencions. Al president de la Federació al qual pertanyi la penya que organitzi cada col·loqui se li oferirà la possibilitat de ser moderador d’aquest col·loqui i envoltar-se pels companys del Consell de Penyes que cregui oportú.
Aquesta plataforma només pretén una forma més de fer barcelonisme amb respecte i transparència.
Aviat us anirem informant sobre les diferents reunions o xerrades que farem pròximament i si alguna de les penyes que formen el grup vol organitzar alguna de les reunions que ho comuniqui.
El correu que farem servir serà penyesambdretaopinar@hotmail.com
És per la qual cosa que començarem aquest torn de col·loquis penyístics el diumenge 25 de gener a la localitat de les Piles (Comarca de la Conca de Barberà) amb convidats de diferents tendències dintre del barcelonisme.
13’30 h dinar al local social de les Piles (enfront de l’Ajuntament del poble)
15’30 h Al mateix local i als postres de l’àpat, començament del col·loqui  amb la benvinguda per part de les autoritats locals i del president de la penya amfitriona i que moderaran els presidents de les Federacions Pere Joan Cols (Tarragona Nord), Lluís Pérez (Lleida Sud) i Salva Torres (València i Marina Alta). Han sigut convidats al col·loqui Agustí Benedito, Jordi Ferré (declarats ja precandidats a les pròximes eleccions) i un membre de l’actual Junta directiva del FC Barcelona. També s’espera la presència d’altres personalitats del món barcelonista.
El dinar té places limitades i tant aquest com la presència al col·loqui està restringit a penyistes i a socis del FCB.
El preu del dinar popular serà de 20 euros i les inscripcions es faran donant el nom de la penya als telèfons
679 58 36 30 (Jordi)
615 67 27 68 (Magí)

TEMES INICIALS QUE ES POSARAN EN OPINIÓ DE TOTS EN LES DIVERSES REUNIONS. (Se’n poden afegir d’altres que proposin els assistents).
1.     Que hi ha al darrere del nou espai Barça? Per què tombar unes instal·lacions, les noves OAB i OAP si fa tant poc que s’han inaugurat? Per què és imprescindible tombar el Mini Estadi per fer el nou Palau Blaugrana? No ens estalviaríem uns quants milions si es respectessin moltes de les àrees com aquesta? Per què un pressupost de 600 milions d’euros si encara no s’ha presentat cap projecte ni s’ha anat a concurs? Canviaran aquests aspectes els nous candidats a la presidència del FCB?
2.     Quina és la veritat de la dimissió del president Rosell?
3.     Què ha passat amb Puyol, Víctor Valdés o el mateix Guardiola? Per què aquesta sensació generalitzada que persones tant importants en el millor Barça de la història hagin sortit de forma tant clandestina del club?
4.     Quin problema existeix amb Messi? Es comprometen els candidats a no posar-lo a la venda per sota de la seva clàusula, cas que sigui ell qui vulgui marxar?
5.     Per què els barcelonistes notem tanta impotència ara davant els poders futbolístics europeus i internacionals? Quina diferència n’hi havia entre ara i abans?
6.     S’eliminarà el nom de l’expresident Núñez del Museu del Barça, ara que sabem de les irregularitats que han acabat en el seu ingrés a la presó? S’ha vist esquitxat el Barça amb aquests delictes?
7.     Què passarà amb el Barça amb una futura Catalunya independent? Es participaria en una lliga catalana? Es continuaria en la lliga espanyola? Hi ha possibilitats legals i no de ciència ficció de participar en una altra lliga forta europea?
8.     Es reforçarà la participació a la Copa de Catalunya? Es reforçarà el Trofeu Joan Gàmper amb la participació d’equips de nivell?
9.      N’hi haurà un compromís escrit de suport per part de tots els candidats cap a la Confederació de Penyes Barcelonistes si guanyen les eleccions? Respectaran el model engegat en aquests darrers anys?
BENVINGUTS A TOTS I TOTES!

NOMÉS FEM BARÇA! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario