lunes, 23 de mayo de 2016

El Barça aconsegueix el doblet

El FC Barcelona va aconseguir el titul de Campeó de Copa al guanyar Sevilla per 2 -0

Escándalo: ¡La realización de TV censura a la afición del Barça!
Les imatges censurades per la T5
Malgrats els intents de sectors espanyolistes de la dreta PePera de polititzar el partit que per mitg de la seua delegada en Madrid va prohibir l'accés a l'estadi Vicente Calederón de banderes estelades i que posteriorment un jutjat va revocar l'ordre, justificat-ho sencillament dient que eixa bandera no representa cap manifestació d'odi ni fomenta la violència, el Barça s'imposà en un partit vibrant i lluitador fins al final.

Indecent i partidista retrasmisió del partit per part de T5 que en cap moment va emetre imatges del seguidors culés imitant-se a posar de tant en tant grups reduits de 2 o 3 persones per a que no es veren les estelades. També a l'inici el só ambient va ser silenciat i es va pujar l'àudio de l'himme espanyol per a que no s'escoltara la xiulada al borbón.

Per setena vegada el Barça aconsegueix aquest doblet que ens dona idea de lo difìcil que és aquest meritori assoliment. Tot començaba malament quan l'arbitre del partit no tallaba les numeroses faltes que els jugadors del Barça rebien i que no eren sancionades per acumulació. Del Cerro Grande això si, no va tindre dubtes a l'hora d'expulsar Masserano i deixar al Barça amb un home menys. ,Gràcies del Cerro, perquè així el triomf del Barça va ser més gran.

A més a més Luis Suarez en una malhaurada jugada es va lesionar i tot feia pensar que els de Luis Enrique no anaben a ser capaços de guanyar el partit, però la ràbia i les ganes de tituls van fer que els jugadors es cresqueren y un gol d'Alba en primer lloc i altre de Neymar sentenciaren el partit.

Tot l'equip va brillar però en especial Piqué, Messi, Busquets, Neymar e Iniesta van fer un partidàs. En definitiva altre títul que ja són 6 entre la temporada passada i aquesta i que fan traure els colors al equip merengue que fins i tot es pot quedar sense res.

El dilluns 23 a les 21:15 es farà oficialement la celebració al Camp Nou

FELICITATS BARÇA


No hay comentarios:

Publicar un comentario