miércoles, 4 de mayo de 2011

A WEMBLEY....................


EL BARÇA S'HA CLASSIFICAT PER A LA FINAL DE LA LLIGA DE CAMPIONS DESPRÉS D'ELIMINAR EL REIAL MADRID. WEMBLEY ESPERA EL FC BARCELONA. LA FINAL: EL DIA 28 DE MAIG A LONDRES.

El Barça tornarà a jugar la final de la Lliga de Campions dos anys després. El nou Wembley serà l’escenari de la setena final de la màxima competició europea del FC Barcelona, i s’espera repetir l’èxit dels últims anys.
SOL·LICITUDS A PARTIR DEL 6 DE MAIG
Des del divendres 6 de maig a les 10 h del matí fins al dilluns 9 de maig a les 19 h, estarà obert el procés de sol·licitud de les entrades per a la final de la Lliga de Campions del pròxim 28 de maig.

El procés és exclusiu per a penyes del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció de Penyes al lloc web www.fcbarcelona.cat.

A partir del 10 de maig, el Club efectuarà el repartiment d’entrades en funció de les sol·licituds rebudes. El repartiment de les entrades es durà a terme de manera consensuada amb el Consell Consultiu de Penyes.
Un cop realitzat el repartiment, el Club contactarà amb les penyes, a partir del dia 12 de maig, a través del correu electrònic per informar tant de les entrades assignades com del procés de recollida, que serà entre el 16 i el 23 de maig a les taquilles del FC Barcelona.

Com ja és habitual aquesta temporada, del total de les entrades disponibles per a aquest partit es repartiran entre els socis i penyes el 85% de les entrades. El 15% restant seran per a compromisos esportius i institucionals del Club i per a patrocinadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario