jueves, 4 de febrero de 2010

ACTIVITATS DE LES PENYES

La penya Sant Marcel.lí en menys fils i per la TV3

Fa poc més d'un mes la P.B. Sant Marcel.lí de València feia entrega dels plecs amb signatures en el marc de una iniciativa legislativa popular a favor de una televisió sense fronteres que Acció Cultural  impulsa entre altres coses per evitar el tancament dels repetidors de senyal de TV3  que hi han al País Valencia. Tots sabem com se les gasten els locutors de les televisions que emeten des de Madrid així que els que encara no haveu entregat signatures afanyeu-vos.
També la penya de la capital ha estrenat una xarxa inalàmbrica WIFI per tal de conectarse a la web sense necesitat de fils, les proves amb els diferents ordinadors i sistemes operatius van acabar exitósament.

3 comentarios:

  1. ¡Enhorabuena! a los peñistas de S. Marcelino por el gran servicio que ofrece la peña a sus fieles seguidores del Barça.

    ResponderEliminar
  2. hola muy buenas,soy un chico de valencia,me gustaria ponerme en contacto con vosotros para ver si existe la posibilidad de que mi novia y yo fuesemos con vosotros al partido del barça-valencia en el camp nou...un saludo y mi correo electronico es:backchiso@hotmail.com.GRACIAS

    ResponderEliminar
  3. prdona esq se me ha borrado tu mail.soy de la eliana pero mi novia vive en el cabañal.gracias por contestar!!un saludo

    ResponderEliminar