sábado, 30 de octubre de 2010

P.B. Burjassot 17é aniversari




Desset anys compleix la penya de Burjassot des de la seua creació en el proper poble a la capital valenciana, desset anys plens de barcelonisme, d'activitats de tot tipus i d'esforç i lliurament per a fer arribar a penyistes i aficionats l'esperit blaugrana.



FELICITATS

5 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  2. De tant en tant em toca fer de censor tasca d'altra banda desagradable però que no hi ha més remei doncs com ja sabeu per a opinar ací no fa falta registrar-se ni identificar-se com en altres llocs web l'única condició és no insultar i és per això que aquest senyor que només escriu quan pot aprofitar-se de l'anonimat per a faltar al respecte es qualifica a si mateix, no t'amagues darrere d'un mal valencià perquè no identifiquen, doncs la falta és doble.

    ResponderEliminar
  3. enorabona,per el 17 aniversari i que continue aixi,tant la penya com el seu president,feliÇitats i unitat per sempre

    ResponderEliminar
  4. Per molts anys, espere estar quand compliu els 25 anys, gran efemèride, i al menys espere que no siga amb aquesta junta del FCB, molta sort, i fer com sempre heu fet amb molt de treball, dedicació, constancia, perseverancia, esforç, humilitat, i sobre tot amistat i companyonyia, per molts anys, SALUT per sempre.
    FBF

    ResponderEliminar
  5. Tranquilo Ferrán, con un poco de suerte dentro de cuatro años igual cambiamos de Presidente y de Junta y así verás tu gozo cumplido

    ResponderEliminar